top of page

Cursus Beter Slapen


In deze tijd met volle agenda's, bereikbaarheid, en sociale media, kan het vinden van rust na een drukke dag lastig zijn. Blijft je hoofd nog doorgaan als de dag ten einde is? Lig je 's nachts te piekeren? Of heb je last van tinnitus waardoor je niet kunt slapen?

De cursus Beter Slapen is ontworpen om je te helpen de rust en herstellende slaap te vinden waar je zo naar verlangt. Je leert bewezen technieken om je slaap te verbeteren, zodat je 's ochtends fris en uitgerust wakker wordt.

Van het identificeren en aanpakken van negatieve gedachten die je slaap verstoren tot het implementeren van gezonde slaapgewoonten en ontspanningstechnieken, je krijgt praktische en effectieve hulpmiddelen om de slaap te transformeren.

Als je genoeg hebt van slapeloze nachten, vraag jouw huisarts dan een verwijsbrief voor deze cursus via zorgdomein naar De Appel te sturen.

Data: de bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag 11 en 25 mei van 10:00 tot 12:30.
Locatie: De Leefstijlkliniek, Wijnbrugstraat 389, 3011 XW Rotterdam.

Kosten: Met een verwijsbrief van de huisarts wordt de cursus volledig vergoed door de zorgverzekeraar (maar houd rekening met het eigen risico). Indien je geen verwijsbrief hebt, kost de cursus 150 euro.
illustratie cursus Beter Slapen.png
    bottom of page